سوربیتول چیست

ایزوتیازولین

پروپیل پارابن

پروپیل پارابن چیست؟

یک استر اسید پراکسید هیدروکسی بنزوئیک است که بصورت یک پودر کریستال سفید و بی بو، بی مزه و غیر حساس می باشد و ماده ای است که به مواد غذایی و سایر محصولات افزوده می شود تا آنها را به مدت طولانی تر نگه دارد. همانطور که میکروب ها برای تکثیر تولید می شوند، پروپیل پارابن مانع از تشکیل دیواره ی سلولی می شود، بنابراین باکتری نمی تواند به دیگر باکتری ها متصل شود و نسل دوم باکتری ها را تشکیل دهند این ماده بطور طبیعی در میوه ی زغال اخته یافت می شود.

فروش پروپیل پارابن:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های شما مشتریان عزیز ، محصول مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت میباشد و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی

بنزیل الکل

بنزیل الکل

بنزیل الکل

بنزیل الکل چیست؟

مایع بی رنگی است که دارای رایحه ی ملایمی است و یکی از ساده ترین الکل های چرب حاوی فنیل است که به آن الکل معطر نیزگفته می شود و به عنوان نگهدارنده هم استفاده میشود بنزیل الکل عمدتا بصورت آزاد یا استر در روغن های ضروری مانند روغن یاسمن ، روغن یلانگ یلانگ، روغن زیتون، روغن کنجد وجود دارد و کاربرد این ماده بیشتر در محصولات آرایشی بهداشتی و مواد شوینده می باشد.

فارسی

آلانتوئین

آلانتوئین

فروش آلانتوئین, کاربرد آلانتوئین, فواید آلانتوئین, خرید آلانتوئین, آلانتوئین چیست, واردات آلانتوئین, آلانتوئین در آرایشی بهداشتی

آلانتوئین

آلانتوئین چیست؟

یک ماده ضد التهاب میباشد که برای استفاده در ترکیبات مرطوب کننده ای که مناسب پوست های حساس میباشند استفاده می شود این ماده بصورت طبیعی در گیاه سنتیفون یافت می شود اما بصورت رایج از روش سنتز با اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد بوجود می آید.

کاربردها:

آلانتوئین به شکل کریستال و پودری می باشد که سریعا در آب داغ قابل حل شدن میباشد به همین دلیل از ان در کرم های آرایشی و لوسیون های مرطوب کننده استفاده می شود از جمله ویژگی های این ماده عبارتند از:مرطوب کننده بسیار قوی و جلوگیری از خارش پوست، تسکین دهنده التهابات و قرمزی پوست، ترمیم بافت های پوسیده،بهبودی سریع زخم ها و آسیب های پوست و ...

فارسی

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین چیست؟

یک ترکیب بیوشیمی و نگهدارنده قوی مصنوعی در گروه ایزوتایزولینون ها است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می شود.

این یک سیتوتوکسین است که ممکن است انواع مختلف سلول ها را تحت تاثیر قرار دهد. استفاده از آن برای طیف گسترده ای از محصولات شخصی برای انسان مانند لوازم آرایشی، لوسیون، مرطوب کننده، دستمال مرطوب بهداشتی، شامپو و کرم های ضد آفتاب، بیش از دو دهه است که دو برابر شده است.

کاربردهای صنعتی این محصول شامل مواد نگهدارنده و ضد عفونی کننده و ضد میکروبی، تولید انرژی، فلزکاری، مواد معدنی، تولید رنگ و تولید کاغذ، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی که انسان ها و موجودات زنده با بسیاری از آنها موجهه دارند.

فارسی
+ نوشته شده در  چهارشنبه 23 خرداد 1397ساعت 10:11  توسط rezaee  | 

 
ساخت وبلاگ رایگان تور روسیه بلیط هواپیما بلیط هواپیما تدریس خصوصی زبان انگلیسی هوشمند سازی ساختمان خانه هوشمند
بستن تبلیغات [X]