سوربیتول چیست

توضیح سدیم لوریل سولفات

فروش هیدروکسی اتیل سلولز

فروش هیدروکسی اتیل سلولز

هیدروکسی اتیل سلولز HEC چیست

هیدروکسی اتیل سلولز یک اصلاح کننده ی غیر یونی است که از سلولز (چوب)، یک ماده خام قابل بازیافت می باشد، مشتق شده است. استفاده از هیدروکسی اتیل سلولز در محصولات بهداشتی و مراقبت شخصی مانند سایر پلیمرها (لام ها) باعث تغییر خواص جریان آب خواهد شد و به غلظت دهندگی محصولات کمک می کند هیدروکسی اتیل سلولز یک غلظت دهنده برای پاک کننده ها و شامپو هاست که در آن فوم را افزایش می دهد که باعث میشود شامپوها و پاک کننده ها ملایم تر و موثر تر باشند.

مشخصات فنی هیدروکسی اتیل سلولز

ظاهر: سفید به سفید کردن پودر جریان آزاد

انحلال پذیری: اب

ذخیره سازی: سرد، محکم مهر و موم شده، محافظت از حرارت / رطوبت /24 ماه زمان لازم برای ذخیره / نگهداری

pH: 4.4 - 6.6 (0.5٪ راه حل)

ویژگی های هیدروکسی اتیل سلولز

سازگار با اکثر مواد آرایشی ، پردازش آسان و هیدراتاسیون ، احساس لطافت در پوست، ژل کریستال روشن، غیر رشته ای، غیر چسبنده

کاربرد های هیدروکسی اتیل سلولز

استفاده در محصولات مراقبتی مثل کرم ها و لوسیون های پوست

کاربرد در محصولات مراقبتی مو

کاربرد در صنعت چسب سازی

کاربرد در صنعت رنگ سازی

قیمت فروش هیدروکسی اتیل سلولز

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت ما سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز , هیدروکسی اتیل سلولز hec , خرید هیدروکسی اتیل سلولز , فروش اتیل سلولز , کاربرد هیدروکسی پروپیل متیل سلولز , اچ ای سی

کاربرد هیدروکسی اتیل سلولز , هیدروکسی اتیل سلولز hec , خرید هیدروکسی اتیل سلولز , فروش اتیل سلولز , کاربرد هیدروکسی پروپیل متیل سلولز , متیل هیدروکسی اتیل سلولز ,فروش هیدروکسی پروپیل متیل سلولز ,هیدروکسی پروپیل متیل سلولز چیست

فارسی

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات sls

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات در مواد شوینده

اگر نگاهی به فهرست موادی که در شامپوها و پاک کننده های بهداشتی بکار می روند بیندازیم میبینیم که بعد از آب، سدیم لوریل سولفات است که بیشتر در این محصولات وجود دارد.

لوریل سولفات سدیم چیست؟

لاریل سولفات سدیم (معمولا به آن SLS نیز گفته می شود) یک ماده شیمیایی است که به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد و ارزان قیمت است که در تولید بسیاری از محصولات بهداشتی مانند شامپو ، خمیر دندان ، دهان شوها ، مایع های دستشویی ، صابون، مواد پاک کننده و شامپوی بدن بکار برده می شود.

اس ال اس در مواد شوینده اساسا این گونه است که کشش سطحی را از بین می برد و مولکول ها را جدا می کند تا تعامل بهتری بین شامپو و موهای شما برقرار شود.

کدام محصولات خانگی شامل SLS است؟

اس ال اس که یکی از رایج ترین مواد در تولید شویندهاست در خمیر دندان ، دهان شویه ها، کرم های آرایشی ، انواع شامپوها وجود دارد.

قیمت فروش سدیم لوریل سولفات:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، مواد مورد نیاز صنایع مختلف را بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمت های عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت، با قیمت ما سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسی

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات sls

سدیم لوریل سولفات

سدیم لوریل سولفات در مواد شوینده

اگر نگاهی به فهرست موادی که در شامپوها و پاک کننده های بهداشتی بکار می روند بیندازیم میبینیم که بعد از آب، سدیم لوریل سولفات است که بیشتر در این محصولات وجود دارد.

فارسی

سدیم لوریل سولفات

+ نوشته شده در  چهارشنبه 23 خرداد 1397ساعت 10:12  توسط rezaee  | 

 
ساخت وبلاگ رایگان تور روسیه بلیط هواپیما بلیط هواپیما تدریس خصوصی زبان انگلیسی هوشمند سازی ساختمان خانه هوشمند
بستن تبلیغات [X]